+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Ubytování v Brně Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 37 recenzí

  • Personál

    86%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    82%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 31.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vše ok

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

jednotlivec, 20.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Absolutní spokojenost. Doporučil jsem svým kolegům v případě cesty do Brna.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Łukasz Łasek

mladý pár, 9.6.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Jitka Mašínová

jednotlivec, 1.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Byla jsem ubytovaná jen jednu noc. S personálem nemám zkušenost.Místnost malá, ale čistá.Postel hodně vrzala.Jinak vše v pořádku.

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Nikolay

jednotlivec, 20.4.2014

Русский

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Приезжал в Брно на выходные,брал одноместный номер на одну ночь.Пешком от центра 15 мин, цена отличная,все аккуратно и чисто. Цена/качество - твердая 5+.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana

dospělý pár, 1.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Krásné a klidné místo. Dobrá poloha ve městě. Dobře dosažitelná městská doprava. Hosté mají pocit soukromí i bezpečnosti. Ubytování má všechno, aby se host cítil dobře a konfortně k odpovídajícímu typu ubytování.

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Dagmar Wolfová

dospělý pár, 4.1.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • tiché prostredie,chránené parkovanie

  • jemný úsmev pri príchode by bol bonusom

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lukáš

mladý pár, 15.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Ubytování je kousíček od centra, je čisté, teple vytápěné, sociálka čistá,prostředí neotlučené, udržované

  • sociálka na chodbě, i když byla jen pro nás, museli jsme ráno chodit přes chodbu a potkávali jsme cizí lidi, což hlavně přítelkyni vadilo,což chápu.. Hlavní problém je vůbec žádné soukromí.Hlavní dveře pokoje jsou na obyčejný klíč, navíc jsou celé prosklené a vše je slyšet jak z pokoje, tak i do pokoje. Nás pokoj byl navíc rozdělený dvoj pokoj pouze dveřma, takže nás rušila osoba ubytovaná ve vedlejším pokoji a totéž obráceně.. Pán byl slušnej, uctivej,ale hlučný a vše bylo ráz na ráz.. péče nulová

Personál
3
Služby
4
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
4
Ubytování v Brně odpověděl na tuto recenzi.
Vaše zkušenost nás opravdu velice mrzí, touto cestou se omlouváme, pokoj č. 2 je opravdu propojen s pokojem č. 5, což je napsáno i v našem popisu, ale bohužel na Hotel.cz se tento popis nezobrazuje celý, pokud byste se náhodou, někdy rozhodl pro naše ubytování, doporučuji pokoj č. 3 je v samostatné části prostor s koupelnou přímo na pokoji, nebo pokoj č. 1 kde je také koupelna na pokoji a navíc vlastní kuchyňka

Josef

dospělý pár, 26.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavlína

jednotlivec, 16.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Potřebovala jsem opravdu jen přespat a zajímala mne jen čistá postel,soc.zařízení,klid a cena,což bylo splněno na jedničku.

  • Vzhledem k pozdnímu příjezdu ,kdy již byla tma,doporučuji lépe označit.Pro méně zdatné,kteří nejedou autem, nedoporučuji příchod z ul.Drobného a MHD zastávky Schodová..ul.je výšlap.Ulice Schodová jsou opravdu schody,moment.i totálně rozkopané.

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 29.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Dobrý den, koupelna byla na chodbě, pokoj byl pod úrovní/trochu v suterénu, ve svahu/.Byl cítit zatuchlostí. Vlhké zdi byly překryty obklady. Pán, který nám předával klíče byl ochotný. Není to hotel je to soukromý dům.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Ubytování v Brně odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, tento pobyt se uskutečnil v roce 2013, v roce 2016 prošel pokoj celkovou rekonstrukcí, včetně vlastní koupelny na pokoji.

Maria

skupina přátel, 23.9.2013

English

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

skupina přátel, 25.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Eva

dospělý pár, 1.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Klidné ubytováni za primeranu cenu.

Personál
5
Služby
4
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

skupina přátel, 17.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 6.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Michal

jednotlivec, 4.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
9
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.